Heipä hei lukija(t)!

Tässä sitä nyt istun ja mietin, mitä tänne saisin aikaiseksi kirjoitettua... Itse olen ollut se sivustaseuraaja ja lukenut muutaman ystävän blogeja, mutta nyt minäkin sitten aloitin tämän kirjoittelun. Ajattelin kirjoittaa pääsääntöisesti koulunkäynnistäni sisustusalalla, ryhmästäni ja itsestäni, mitä nyt mieleeni juolahtaa... Jospa tänne jotain ajatuksia syntyisi. :)

DSC_0072%5B1%5D.jpgDSC_0059%5B1%5D.jpg

Voisin tähän alkuun hieman kertoa itsestäni ja elämästäni. Kävin Kuopiossa koulua Majoitus- ja ravitsemusalalla, jonka jälkeen päädyin tänne kouvolaan. Täällä olen ollut eri työtehtävissä, kunnes minusta tuli äiti heinäkuun alussa. Olen ollut kotiäitinä 3-vuotiaalle Ella tyttärelleni ja silloin tällöin työssäkäyvä. Nyt odotankin jo toista lasta mieheni kanssa ja laskettu aika on 7.12.2015. Päätin aloittaa koulun Kouvolanseudun ammatti- ja aikuisopistossa, Verhoilu- ja sisustus alalla. Tähän oli nyt hyvä mahdollisuus ja sen takia päätin laittaa jalan oven väliin. Olen haaveillut jo pitkään sisustaja ammatista, mutta kouvolassa tätä alaa ei ennen ole ollut, vasta nyt tänä vuonna alkanut ihan uutena juttuna. Nämä pari kuukautta koulussa ollessani olen todennut viihtyväni oikein mainiosti ja tämä koulu on hyvin mielenkiintoinen ja monipuolinen kaikin puolin. Jään tosin n. kuukauden päästä äitiysvapaalle, jonka jälkeen suunnitelmissa olisi palata tähän kouluun takaisin. Olen sopeutunut hyvin ryhmäämme (SISU 15) ja todella yllättynyt positiivisesti siitä kuinka ihania ihmisiä luokallamme ja kuinka hyvä luokkahenki meillä on. Ryhmässämme on 16 oppilasta joista yksi poika ja loput tyttöjä. Opettajat ovat myös kehuneet ryhmäämme hyvin positiivisesti. Opettajat ovat mitä parhaita ja osaavat hommansa kiitos heille siitä! Ei ole valittamista. :) <3

DSC_0067%5B1%5D.jpg

DSC_0107%5B1%5D.jpg

Opintoihin kuuluu: Sisärakennustyöt, sisustajatyöt, kalusterakentaminen, sisustusverhoilu ja pintakäsittely- ja päällystystyöt. Olen päässyt jo hyvin vauhtiin ja meillä on ollut mm. sisustusverhoilua ja puutöitä jossa olen tehnyt pieniä näytetöitä. Tein verhoilussa esim. tyynyn, puutöissä leikkuulaudan ja nyt aloitimme tekemään rahia jonka sitten päällystämme ja verhoilemme lopuksi. 

... Päässäni lyö tyhjyyttä eikä ajatus kulje, joten tähän on hyvä lopettaa tällä erää. ;)